Vi löser dina utmaningar

 Behöver din organisation resursförstärkning eller står inför en specifik utmaning? Med 40 utbildningsinriktningar representerade har vi bredden och flexibiliteten att lösa det mesta. Våra huvudsakliga affärsområden är management, kommunikation och IT. Eftersom vi tror på kognitiv mångfald, strävar vi alltid efter att sammansätta tvärvetenskapliga projektteam. Oavsett om det är inom ett och samma affärsben eller korsar över gränserna. För att oliktänkande skapar nytänkande.

 

Ett urval av tidigare uppdragsgivare

 

Våra affärsområden

Management

Management är vårt bredaste affärsområde. Fältet innehåller fyra olika områden: teknik, marknad, operativ utveckling och hållbart företagande.

Tack vare vårt breda utbud är vi vana att möta dig och ditt företag där ni står idag. Vår tvärvetenskapliga kompetens hjälper oss att stärka ditt företags effektivitet, produktutvecking och konkurrenskraft. Från nulägesanalys till etablering.

 

IT

Inom IT har företag idag ofta alldeles unika utmaningar. För att hitta den mest optimala lösningen för just ditt företag, strävar vi alltid efter att arbeta agilt under projektets gång.

Lunicores utför, med tillgång till ett brett utbud av spetskompetens, projekt för såväl start-ups som större bolag. Vi genomför projekt inom allt från webb- och apputveckling till AI och mer avancerade analyser av olika data.

 

Kommunikation

Digitaliseringen och företags kommunikation får allt större betydelse. I takt med detta behöver organisationer allt oftare extern hjälp för att uppfylla sina kommunikativa mål.

Lunicores olika typer av expertis gör det möjligt för oss att erbjuda rådgivning som är taktisk, strategisk och kreativ i lika mått. Vi hjälper dig med bland annat kommunikationsstrategier, grafisk design och sociala medier.

 
analyticsbakgrund.png

Analytics

I en allt mer konkurrenskraftig omvärld är det viktigare än någonsin att hålla koll på sitt företags data. Datan är nämligen nyckeln till faktabaserade och värdegrundande beslut. Vi hjälper dig med projekt som inkluderar allt från business intelligence till AI. Med hjälp av våra tvärvetenskapliga konsultteam har vi en samlad kompetens inom matematik, statistik och programmering. Precis den kombination som behövs för att ge ditt företag den insyn som behövs för att optimera verksamheten.


 
DSC07386.jpg

Hur vi arbetar

På Lunicore kan vi erbjuda stor flexibilitet utefter din organisations behov. Vi tillhandahåller både specifikt avgränsade insatser i form av projekt, eller resursförstärkning av enskilda konsulter vid exempelvis arbetstoppar.

Eftersom vi har över 40 olika utbildningsinriktningar bland våra konsulter, har vi möjlighet att skräddarsy team med exakt de kompetenser som matchar utmaningen.


Referenscase

Vi är stolta över våra tidigare samarbeten. Ända sedan starten 2002 har vi gång på gång bevisat studenters kompetens och levererat värde till Skånes näringsliv.

Bland våra referenscase hittar du exempel på vad vi genomfört inom en rad olika områden hos tidigare uppdragsgivare.

refcase1.jpg


Nyfiken på att veta mer?

Skicka en förfrågan på mail, eller fyll i formuläret nedan, 
så återkopplar vi så fort som möjligt.