Våra tjänster4.jpg

Våra tjänsteerbjudanden - lika breda som våra utbildningar

 Våra huvudsakliga affärsområden är management, kommunikation och IT. Eftersom vi tror på kognitiv mångfald, strävar vi alltid efter att sammansätta tvärvetenskapliga projektteam. Oavsett om det är inom ett och samma affärsben eller korsar över gränserna. För att oliktänkande skapar nytänkande.

Management

Management är vårt bredaste affärsområde. Fältet innehåller fyra olika områden: teknik, marknadoperativ utveckling och hållbart företagande. Tack vare vårt breda utbud är vi vana att möta dig och ditt företag där ni står idag. Vår tvärvetenskapliga kompetens hjälper oss att stärka ditt företags effektivitet, produktutvecking och konkurrenskraft. Från nulägesanalys till etablering.

Kommunikation

Digitaliseringen och företags kommunikation får allt större betydelse. I takt med detta behöver organisationer  allt oftare extern hjälp för att uppfylla sina kommunikativa mål. Lunicores olika typer av expertis gör det möjligt för oss att erbjuda rådgivning som är taktisk, strategisk och kreativ i lika mått. Vi hjälper dig med bland annat kommunikationsstrategier, grafisk design och sociala medier. 

IT

Inom IT har företag idag ofta alldeles unika utmaningar. För att hitta den mest optimala lösningen för just ditt företag, strävar vi alltid efter att arbeta agilt under projektets gång. Lunicores utför, med tillgång till ett brett utbud av  spetskompetens, projekt för såväl start-ups som större bolag. Vi genomför projekt inom allt från webb- och apputveckling till AI och mer avancerade analyser av olika data. Nyfiken på att veta mer?

Skicka en förfrågan på mail, eller fyll i formuläret nedan, 
så återkopplar vi så fort som möjligt.