Lediga jobb 

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen.

Efter avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicorealumner arbetar numera bland annat på företag som Acando, H&M, Netlight, McKinsey, ÅF, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte och Accenture.

Vi är alltid på spaning efter nya talanger. Våra uppdrag kräver ofta många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna. Konsulttjänster annonseras vanligtvis inte ut då vi får in nya spännande uppdrag hela tiden och därför har en löpande rekryteringsprocess - gör gärna en spontanansökning här nedanför!

Tveka inte att höra av dig till vår HR-chef Emelie Nyberg på emelie.nyberg@lunicore.se eller  
+46 720 43 09 81 om du har några frågor.


Kaitoktober.png
 

Konsultansvarig IT

Just nu söker vi dig som vill utveckla ditt ledarskap och samtidigt få en djupare förståelse för IT och dess betydelse i samhället. Rollen handlar om att skapa och driva olika IT-projekt, från idé till färdig leverans. Du kommer med andra ord att agera projektledare för konsulter i olika projekt.


analyticskonsult.png
 

Analytics-konsult

Har du intresse för eller kompetens inom maskininlärning? Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta i projektform?

Då kan du bli en del av Lunicores senaste affärsben; analytics! Med den senaste kompetensen från Lunds Universitet tillämpar vi nya metoder för att leverera datadrivna insikter till Skånes näringsliv.

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna. 


iytkonsult.png
 

IT-konsult

Har du kunskap inom webbutveckling och talar it-språk?
Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av
att arbeta i projektform?

Då kan du bli en del av Lunicores affärsben IT. Just nu söker vi särskilt konsulter med kompetens inom Ruby on Rails eller React Native / React.

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna.


KONSULTBILD.png
 

Konsult - Spontanansökan

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av
att arbeta i projektform?

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna.

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till konsult inom management och kommunikation.  


 

Bevaka lediga tjänster och event på Lunicore!

Missa inga nyheter - Signa upp på vår mejllista för att få tips direkt när vi lägger ut lediga tjänster och vad som är på gång på Lunicore. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

* indicates required
Jag är intresserad av