Lediga jobb 

pennor.jpg

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen.

Efter avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicorealumner arbetar numera bland annat på företag som Acando, H&M, Netlight, McKinsey, ÅF, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte och Accenture.

Vi är alltid på spaning efter nya talanger. Våra uppdrag kräver ofta många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna. Konsulttjänster annonseras vanligtvis inte ut då vi får in nya spännande uppdrag hela tiden och därför har en löpande rekryteringsprocess - gör gärna en spontanansökning här nedanför!

Tveka inte att höra av dig till vår HR-chef Emelie Nyberg på emelie.nyberg@lunicore.se eller  
+46 720 43 09 81 om du har några frågor.


lundbanner.png
 
 
vvd.jpg

Vice VD

Lunicore rekryterar en Vice VD för tillträde efter sommaren. Rollen ger dig chansen att vidareutveckla en syftesdriven och tvärvetenskaplig organisation som består av Lunds Universitets mest drivna studenter.

Som Vice VD har du ansvar för att driva och utveckla Lunicores säljmotor, och är med och navigerar Lunicores utveckling genom både ledningsgrupps- och styrelsearbete.

 
KONSULTBILD.png

Konsult

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av
att arbeta i projektform?

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna, med möjlighet till sommarprojekt på
fler timmar.

Just nu söker vi konsulter inom Management. Du kan också skicka in en spontanansökan till konsult inom kommunikation eller it.  

 
 
hbgbanner.png
 
 
Helsingborg

Regionchef (20h/veckan)

Regionchefen fungerar som länken mellan Lund och Helsingborg, för att säkerställa att vår expansion av verksamheten går i rätt riktning. Som regionchef är du ansiktet utåt mot regionens näringsliv och ansvarar för tillväxten av Lunicores verksamhet i området, tillsammans med de anställda på Helsingborgskontoret.