ka ma ka ma.png

Konsultansvarig management

Vi söker en ny konsultansvarig för affärsområdet management. Som konsultansvarig arbetar du som projektledare för ditt konsultteam mot våra kunder. Du för projekten framåt samtidigt som du vägleder dina management-konsulter i deras personliga utveckling. Utöver detta arbetar du även kontinuerligt med att vårda kundrelationer inom ditt område. Rollen innefattar 20h i veckan och anställningstiden är på minst ett år.

Vi söker dig som är:

  • Kunnig inom strategi- och marknadsfrågor

  • Uppskattar ett mångsidigt arbete där du ständigt leder dina konsulter i deras respektive projekt

  • Strukturerad, ansvarsfull och kreativ

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En roll där du stärker ditt ledarskap genom att coacha andra

  • En företagskultur där din personliga utveckling är central

  • Ett stort nätverk där du kan skapa värdefulla relationer med andra studenter, alumner och företag


Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 80 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 20:e mars. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.