Vice VD

 
shamibanner.jpg
Intro11.jpg
 
 

Tiden går snabbt, och för vår Vice VD Shamiran Jaf närmar sig den sista sommaren på Lunicore. I oktober är det dags att lämna över stafettpinnen till nästa drivna student, som ser värdet i att engagera sig helhjärtat i Lunicores verksamhet under minst ett år framöver. Nedan lämnar vi över till Shami att själv beskriva rollen och de erfarenheter han tar med sig.

Vice VD – Tjänsten i ett nötskal

Rollen som Vice VD ger dig chansen att vidareutveckla en syftesdriven och tvärvetenskaplig organisation som består av Lunds Universitets mest drivna studenter. Som Vice VD har du ansvar för att driva och utveckla Lunicores säljmotor, som skapar de projekt som bryggar gapet mellan universitetet och näringslivet. Som vice VD är du med och driver ett flexibelt och snabbfotat företags utveckling genom både ledningsgrupps- och styrelsearbete. Som ett av Lunicores ansikten utåt kommer du även regelbundet träffa beslutsfattare i näringslivet genom kundmöten och mingel.

I följande texter berättar jag om vad jag tycker har varit de mest intressanta, utmanande och lärorika aspekterna av tjänsten.

 

Shamiran Jaf, Vice VD
 

Vice VD är en heltidstjänst under minst ett år. Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 22 maj.
Har du några frågor kan du vända dig till
hr@lunicore.se.