hbgsalj.jpg

Regionansvarig Helsingborg

Vill du vara med och ansvara för utvecklingen av vår verksamhet i Helsingborg? På Mindpark, vägg i vägg med Campus, befinner du dig i en dynamisk miljö mitt i hjärtat av såväl studenter som näringsliv. Du innehar en nyckelfunktion i att skapa långsiktiga relationer och stärka Lunicores varumärke. Bland annat kommer du jobba med employer branding och bli en viktig kontakt mot studenter i Helsingborg, varför det kan vara fördelaktigt om du själv studerar vid Campus. I rollen som regionansvarig kommer du även arbeta strategiskt med den långsiktiga driften samt bidra till motorn i vår verksamhet: att hitta kvalitativa projekt. Med det menas att du övar din förmåga att identifiera potentialen i vårt tjänsteerbjudande för att sedan kunna paketera och förmedla detta till utvalda företag.

Denna roll ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Du får chansen att nätverka, utveckla ditt ledarskap samt lära från kundmöten. Tidigare regionansvariga har varit mycket nöjda med den breda kunskap som ges genom rollen, samt att de fått insikt i bolagsstyrning genom sitt deltagande i ledningsgruppen. Som regionansvarig är du en del av ett nära arbetande team och har mycket kontakt med stora delar av företaget genom att agera länken mellan våra två kontor. Sammanfattningsvis är det en social roll som lär dig allt från att driva fullständiga säljprocesser, leda en verksamhet och att utveckla både ditt nätverk såväl som din ledarskapsförmåga.

Vi söker dig som:

  • Relationsskapande, drivs av sälj och är nyfiken på att fördjupa dig i kundens verklighet för att kunna bistå med kreativa lösningar på deras utmaningar

  • Vill arbeta med strategiska frågor

  • Självständig, nyfiken och vågar ta för dig 

Vad vi kan erbjuda dig:

  • En företagskultur där din personliga utveckling är central

  • Möjligheter att knyta värdefulla relationer såväl internt som externt

  • Potential att påverka ledningsgrupparbetet och det strategiska säljarbetet

Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 80 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Tjänsten omfattar ca 10-20h/vecka med stor flexibilitet. Anställningstiden omfattar ett år. Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.