Våra tjänster4.jpg

Våra tjänsteerbjudanden - lika breda som våra utbildningar

 Våra huvudsakliga affärsområden är management, kommunikation och IT. Av de tre huvudaffärsbenen är management bredast. Det innehåller områdna marknad, hållbarhet, operations, teknik, arbetsmiljö och service. Oftast sammansätter vi tvärvetenskapliga projektteam, eftersom de flesta av våra projekt anknyter till två eller flera av våra affärsområden.

hemsida.jpg

Management

Genom tjänster under vårt bredaste affärsben management kan vi stärka ditt företags effektivitet, produktutvecking och konkurrenskraft. Våra underben inom området är mer specifikt: operations, marknad, hållbarhet, teknik, arbetsmiljö och service. Då vi har ett brett utbud av managementtjänster är vi vana att hjälpa dig som kund att möta de olika utmaningar ditt företag står inför på bästa sätt.

hemsida2.jpg

Kommunikation

I takt med att kommunikationsfältet blir bredare behöver organisationer allt oftare extern hjälp för att uppfylla sina mål och nå ut till rätt målgrupper. Lunicores tillgång till konsulter med olika typer av expertis gör det möjligt för oss att erbjuda rådgivning som är taktisk, användbar och kreativ i lika mått. Våra projekt omfattar ofta kommunikationsstrategi, grafisk formgivning, webbdesign och innehåll för sociala medier.

hemsida3.jpg

IT

Inom IT har företag ofta helt unika utmaningar, vilket medför att vi ofta får arbeta med att hitta de smartaste lösningarna på de senaste problemen. Lunicore kan assistera allt från startups till stora bolag. Våra projekt innefattar gärna till exempel dataanalys eller framtagning av applikationer och affärssystem, samtidigt som vi har möjlighet att arbeta med resursförstärkning och hemsidor för våra kunders företag.