Lediga jobb 

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen.

Efter avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicorealumner arbetar numera bland annat på företag som Acando, H&M, Netlight, McKinsey, ÅF, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte och Accenture.

Vi är alltid på spaning efter nya talanger. Våra uppdrag kräver ofta många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna. Konsulttjänster annonseras vanligtvis inte ut då vi får in nya spännande uppdrag hela tiden och därför har en löpande rekryteringsprocess - gör gärna en spontanansökning här nedanför!

Tveka inte att höra av dig till vår HR-chef Emelie Nyberg på emelie.nyberg@lunicore.se eller  
+46 720 43 09 81 om du har några frågor.


 
KONSULTBILD.png

Konsult

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av
att arbeta i projektform?

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna, med möjlighet till sommarprojekt på
fler timmar.

Just nu söker vi konsulter inom IT och Analytics.

Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till konsult inom management och kommunikation.  


 
Helsingborg

Regionchef Helsingborg

Regionchefen fungerar som länken mellan Lund och Helsingborg, för att säkerställa att vår expansion av verksamheten går i rätt riktning. Som regionchef är du ansiktet utåt mot regionens näringsliv och ansvarar för tillväxten av Lunicores verksamhet i området, tillsammans med de anställda på Helsingborgskontoret.