komm komm.png

Kommunikationsansvarig

Vill du arbeta med kommunikationsstrategier och skapa content? Som kommunikationsansvarig har du – till skillnad från många andra roller på Lunicore – ingen kundkontakt. Det du däremot har, är ansvar över varumärkets egna kommunikation. I ditt dagliga arbete arbetar du med att ta fram innehåll till Lunicores sociala medier, skriver annonser och uppdaterar hemsidan. I ditt långsiktiga arbete strävar du efter att uppdatera kommunikationsstrategier samt att vägleda företaget i olika kommunikationsinsatser. Du är aktiv i ledningsgruppen och arbetar nära HR-chefen för att utveckla Lunicores employer brand (hur vi uppfattas som arbetsgivare).

Vi söker dig som är:

  • En duktig skribent och har ett öga för färg och form 

  • Självständig, nyfiken och vågar ta för dig

  • Är van att arbeta i InDesign eller motsvarande program i Adobe Creative Cloud

  • Intresserad av kommunikation på både det strategiska och kreativa planet  

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En ansvarsfull roll med möjlighet att utveckla ett varumärkes kommunikation 

  • Potential att påverka ledningsgrupparbetet och kommunikationens roll i förteget

  • En sociala arbetsplats med härlig företagskultur och ett stort nätverk där du kan skapa värdefulla relationer 


Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 80 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 29:e november. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.