Att arbeta hos Lunicore

pennor.jpg

Arbete på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen.

Efter avslutad anställning är våra konsulter mycket eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicorealumner arbetar numera bland annat på företag som Acando, H&M, Netlight, McKinsey, ÅF, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte och Accenture.

Vi är alltid på spaning efter nya talanger! Våra uppdrag kräver ofta en syntes av skilda kompetenser, så vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter er som känner att ni kan beskrivas med våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna. Konsulttjänster annonseras vanligtvis inte ut då vi får in nya spännande uppdrag hela tiden och därför har en löpande rekryteringsprocess. Ansökan sker via vår hemsida.

Tveka inte att höra av dig till vår HR-chef Sophia Thelin på sophia.thelin@lunicore.se eller  +46 702 24 96 13 om du har några frågor.


Utlysta tjänster

Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 80 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar och därmed kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. Vi jobbar mot målet att bli dubbelt så stora till år 2020, med syftet att ännu fler studenter ska få möjlighet att bygga bron mellan akademin och näringslivet.

 
Lunicore-4166blå.jpg
 

Konsult

Sök konsult inom något av våra affärsområden - kommunikation, IT eller management