99.png.jpg

Vill du ha erfarenhet av projektledning inom IT innan examen? Sök konsultansvarig för IT!


Just nu söker vi dig som vill utveckla ditt ledarskap och samtidigt få en djupare förståelse för IT, samhället och hur dessa samverkar. Rollen handlar om att skapa och driva olika IT-projekt, från idé till färdig leverans. Du kommer med andra ord att agera projektledare för olika konsulter i olika projekt. Tjänsten kommer ge dig chansen att leda projekt inom allt från apputveckling och webbutveckling till ui/ux och maskininlärning. 

Tjänsten innebär att du kommer att skapa dig en bred förståelse för utveckling samt var och hur olika teknologier bör appliceras för att förbättra vår värld. Dessutom kommer du att arbeta tätt med olika medarbetare från både liknande och andra utbildningsinriktningar än din egen, något som kommer att ge dig ytterligare kunskap om rollen som IT har i både företagsvärlden och samhället – för att inte tala om ett brett nätverk även internt!

Eftersom att rollen är så pass bred, kommer du också att få chansen att utforska vad du vill arbeta med i framtiden. Du kommer att lära dig förklara samt konkretisera IT i olika sammanhang och för personer som inte har samma förkunskaper som du, vilket är bland det viktigaste att kunna ifall du strävar mot en ledarroll inom IT i framtiden.

Sammanfattningsvis är detta en roll som många företrädare har funnit mycket utvecklande och som öppnar många möjligheter. Sist men inte minst ger den dig chansen att skaffa både relevant erfarenhet och ett värdefullt nätverk redan under studietiden, så att du kan komma ut i arbetslivet med bästa möjliga förutsättningar.  

Vi söker dig som:

  • Brinner för att lära dig om IT och dess plats i samhället

  • Trivs med att vägleda och stötta människor i olika projekt

  • Kan formulera dig väl i tal och skrift

  • Är tillgänglig på 20h/v under ett år, med start i januari 2019

Vi erbjuder dig:

  • En roll där du får öva din förståelse för ledarskap inom IT

  • Värdefull erfarenhet från olika projekt och företags IT-processer

  • En företagskultur där din personliga utveckling är central

  • Ett stort nätverk där du kan skapa värdefulla relationer både inom näringslivet och inom företaget


Ansök genom att skicka CV, personligt brev och Ladok-utdrag. Vi går igenom urvalet löpande (och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen) – så sök redan idag! Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se. Tjänsten är en anställning  på 20h/v under minst ett år med start i januari.