fafafafafa.png

Försäljningsansvarig halvtid

Som försäljningsansvarig har du en spännande personlig utvecklingskurva framför dig. Du har dessutom möjligheten att bidra till motorn i vår verksamhet: att hitta kvalitativa projekt. Men vad innebär det att skapa kvalitativa projekt? Jo, det innebär att hitta den positiva potentialen som finns i världen och sedan övertyga andra människor om att investera i att realisera den. Det innebär att du inom rollen kommer att identifiera potential för förbättringar hos kunder, samtidigt som du är fri att driva den projekt som du brinner för. Sammanfattningsvis ger denna roll dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Detta då du får chansen att nätverka, stor inblick i näringslivet och nyttiga lärdomar från kundmöten.

Vi söker dig som är:

  • Nyfiken på näringslivet och att lära dig mer om relationsbyggande

  • Självständig, nyfiken och vågar ta för dig

  • Social och driven av utmaningar både självständigt och i team

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En nyckelroll i företagets projektskapande 

  • Potential att utvecklas personligt och skapa värdefull erfarenhet

  • En sociala arbetsplats med härlig företagskultur och ett stort nätverk


Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 85 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 29:e november. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.