Vice VD - Framtid

 
 
 

Vår omvärld utvecklas snabbare än någonsin och har därför ett växande behov av unga individer som tar ansvar och bidrar till samhället. Lunicore har en viktig roll inom detta, då vi agerar som en plattform för drivna och medvetna människor att träffa varandra och utvecklas.

Jag är helt övertygad om att det fortfarande finns stor potential för Lunicore att växa och uppfylla sitt syfte i allt högre grad. Därför är det med blandad sorg och glädje som jag träder av tjänsten i höst. Det är med sorg jag lämnar denna organisation, som består av de mest drivna och varma människor jag träffat. Samtidigt är jag övertygad om att organisationen kommer fortsätta utvecklas i en positiv riktning, och ser väldigt mycket fram emot att få ta del av den resan på håll.

För min del kommer jag gå av med mycket mer erfarenhet, bestående vänskaper och en mycket större förståelse för mig själv och min roll i samhället. Därför kan jag inte nog rekommendera denna tjänst till den person som känner sig manad att utmana sig själv och som vill bidra till denna vackra organisation!

 

Shamiran Jaf, Vice VD
 

 

Vice VD är en heltidstjänst under minst ett år. Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 22 maj. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.