fa fa.png

Försäljningsansvarig heltid

Som försäljningsansvarig har du en spännande personlig utvecklingskurva framför dig. Du har, via Lucicores varumärke, möjligheten att bygga ett starkt personligt varumärke och bidra till motorn i vår verksamhet: att hitta kvalitativa projekt. Men vad innebär det att skapa kvalitativa projekt? På Lunicore innebär det att du övar din förmåga att identifiera potentialen i de olika tjänsteerbjudanden vi har, och vad de innebära för olika företag, för att sedan förmedla detta till utvalda företag. Du har stort utrymme i din roll och kommer med största sannolikhet att växa med den då du till stor del är fri att driva de projekt som du själv brinner för.

Denna roll ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Detta då du både får chansen att nätverka, stor inblick i näringslivet och få lärdomar från kundmöten. Tidigare försäljningsansvariga har varit mycket nöjda med den breda kunskap som ges genom rollen, samt att de fått insikt i bolagsstyrning genom sitt deltagande i ledningsgruppen. Som försäljningsansvarig på heltid är du en del av nära arbetande team och har mycket kontakt med stora delar av företaget. Sammanfattningsvis är det en social roll som lär dig allt från att ringa kalla samtal till att driva fullständiga säljprocesser och att utveckla ditt nätverk. Definitivt värt ett studieuppehåll!

Vi söker dig som är:

  • Nyfiken på näringslivet och att lära dig mer om relationsbyggande

  • Självständig, nyfiken och vågar ta för dig

  • Sugen på att utnyttja alla personliga möjligheter som ges genom denna roll

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En nyckelroll i företagets projektskapande 

  • Potential att påverka ledningsgrupparbetet och det strategiska säljarbetet

  • En sociala arbetsplats med härlig företagskultur och ett stort nätverk där du kan skapa värdefulla relationer 


Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare och med en omsättning på ungefär 6 miljoner kronor. Vi har 80 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 40 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och Ladok-utdrag senast den 29:e november. Har du några frågor kan du vända dig till hr@lunicore.se.