header kontakt (NY).jpg

OM LUNICORE

Lunicores affärsidé är att erbjuda kvalificerade och kostnadseffektiva konsulttjänster utförda av studenter vid Lunds universitet.

Kort bakgrund

Lunicore grundades 2002 av studenter vid Lunds universitet som ville göra det lättare för företag och studerande att nå varandra. Bolaget växte och 2009 gick Lunds universitet in som majoritetsägare och Lunicore blev ett aktiebolag. Idag jobbar cirka 80 drivna studenter från mer än 40 olika utbildningsinriktningar på Lunicore.

Våra konsultteam

Vi arbetar ofta i tvärvetenskapliga team där studenter från olika utbildningsinriktningar handplockats för att passa projektets karaktär. Möjligheten att blanda olika kompetenser och utbildningar skapar nytänkande lösningar där projektteamet kan analysera problem ur flera infallsvinklar. 

Mission och vision

Vår mission är att skapa en bro mellan näringslivet och offentlig sektor i södra Sverige och studenter vid Lunds universitet. Vår vision är att få vara med och bidra till ett mer nytänkande och innovativt södra Sverige. 

 
 

Lunicore i siffror

  • 80 av Lunds universitets mest drivna studenter

  • 40 Utbildningsinriktningar representerade 2017

  • 11 000 projekttimmar 2017


Lunicores affärsområden

Management

Kommunikation

IT

 
Symbol1(2).png
 

Vi på Lunicore kan hjälpa er stärka er effektivitet, era produkteter och er konkurrenskraft. Mer specifikt inom operations, marknad, hållbarhet, teknik, arbetsmiljö och service.

Läs mer om hur våra konsulter har hjälpt andra här

 
Symbol2.png
 

Vi på Lunicore kan hjälpa er att nå ut med rätt information till rätt målgrupp genom effektiva kommunikationslösningar.Läs mer om hur våra konsulter har hjälpt andra här

 
Symbol3.png
 

Vi på Luniore kan erbjuda de smartaste lösningarna på de senaste problemen inom IT.

Läs mer om hur våra konsulter har hjälpt andra här

 


Lunicores arbete med dataskyddsförordningen (GDPR) 

På Lunicore tar vi hänsyn till din integritet. Därför har vi i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) tagit fram en extern policy, för att du som besökare ska förstå hur vi arbetar med detta. Läs den här